Zagrebački Holding  
Mapa webaKontaktiEnglish
 
 

Nagradna igra" Zepter zna živjeti zdravo, živjeti duže" i izložba "Uskršnji stol sa Zepterom"

 Poštovani putnici,
 
Ovim putem Vas obavještavarno da tvrtka Zepter Zest d.o.o. u suradnji s Autobusnim kolodvorom Zagreb, u prostorima Podružnice priređuje nagradnu igru pod nazivom "Zepter zna živjeti zdravo", zivjeti duže", uz prigodni program cookart radionica i izložbe proizvoda.
 
Na izložbi pod nazivom "Uskršnji stol sa Zepterom" biti ce izloženl recepti tradicionalnih  hrvatskih jela na Veliki Petak i Uskrs prema tradicijama četiri hrvatske regije: Siavonija, Zagorje, Istra i Primorje i Dalmacija. lzložbu prate i vrijedni eksponati Gradskog muzeja Vinkovci.
 
Osim što su izloženi recepti hrvatskih tradicionalnih jela za najveći kršćanski blagdan, izložene su i posude u kojima se jela pripremaju te ostala blagdanska Zepter selekcija.
 
U razdoblju od 13.03.2017. godine do 20.04.2017. godine uz svaku kupljenu kartu korisnici dobivaju kupon, kojim mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti vrijedne nagrade.
 
Pozivamo Vas da kupujete vozne karte na blagajnama Podružnice, te sudjelujete u nagradnoj igri, kao i da posjetite cookart radionice i izložbu proizvoda tvrtke Zepter Zest d.o.o.
 
 
 
Sretan i ugodan put želi Vam
 
Autobusni kolodvor Zagreb