Zagrebački Holding  
Mapa webaKontaktiEnglish
 
 

Kupnja karata


 
Kupnja karata na web stranici Autobusnog kolodvora

Svoju putnu kartu za linije koje polaze s Autobusnog kolodvora možete kupiti na našoj web stranici korištenjem aplikacije na početnoj stranici ili na stranici "Polasci-odlasci". Sustav prikazuje opciju kupnje putem interneta samo za vozne redove autobusa čije vrijeme polaska nije manje od 1 sat prije kupnje, odnosno opcija „Kupi“ ne pojavljuje se za ranije polaske.

Putem opcije "Kupi" nije moguće samo rezervirati svoje mjesto u autobusu, već se na kraju procesa karta mora platiti, odnosno moraju se unijeti podaci o kupcu te o kreditnoj kartici. Plaćanje putem Interneta  Mastercard, Visa i Maestro debitnom karticom.

Svaki korisnik može kupiti istodobno do 4 karte (za odrasle ili djecu) te rezervirati slobodna sjedala. Za svako mjesto potrebno je u padajućem izborniku odabrati i vrstu karte.

Nakon uspješno obavljene kupnje, na upisanu adresu elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te kupon - bar cod.  Putna karta preuzima se na blagajnama Autobusnog kolodvora od 0 do 24 sata, najkasnije 30 minuta prije polaska autobusa uz predočenje kupona s bar codom.

Sve informacije i pomoć pri kupnji karte putem Interneta mogu se dobiti pozivom na broj telefona 01/6008-610 i/ili slanjem upita na akz.podrska@zgh.hr, u vremenu od 6 od 22 sata.

 
Saznajte više klikom na neki od bannera!

 

Kupnja karata na Autobusnom kolodvoru

Svoju kartu možete rezervirati i kupiti i na našim blagajnama na Autobusnom kolodvoru. Radno vrijeme blagajni je svakodnevno od 0 do 24 sata. Plaćanje je moguće gotovinom, MasterCard/Maestro/Visa karticama


Kupnja karata na temelju predračuna
Želite li kupiti karte na temelju predračuna, nazovite našu Službu za putnički promet na 01/6008-663 radnim danom od 8 do 15 sati ili pošaljite upit na akz@akz.hr


Rezervacije karata putem telefona

Karte se mogu rezervirati putem telefona svakodnevno od 0 do 24 sata. Cijena telefonske rezervacije karata je 12,00 kuna (PDV je uključen u cijenu).
  • 072 500 400 ( cijena lokalnog poziva )


Informacije i rezervacije za pozive izvan Hrvatske na broj: +385 1 6112 789


Dostava karata na kućnu adresu

Putne karte mogu se naručiti i s dostavom na kućnu adresu  na području Grada Zagreba, od ponedjeljka do petka u vremenu od 13.00 do 15.00 sati.

Putnu kartu možete naručiti pozivom na broj telefona 072 500 400 (cijena lokalnog poziva).

Naručena karta plaća se pouzećem u gotovini.

VAŽNO!
  • Karte za koje su narudžbe zaprimljene radnim danom do 13.00 sati bit će dostavljene istoga dana do 15.00 sati.
  • Narudžbe zaprimljene poslije 13.00 sati radnim danom, subotom, nedjeljom ili praznikom bit će dostavljene prvi sljedeći radni dan od 13.00 do 15.00 sati.

Cijena dostave karata je 25 kuna po dostavi (PDV je uključen u cijenu).