Prikaz

Autobusni kolodvor Zagreb

Autobus Opatija - Rijeka

Autobus Opatija - Rijeka


Dobrodošli na našu internet stranicu za prodaju karata za autobuse koji voze na liniji Opatija-Rijeka!
 
Naša stranica omogućava vam jednostavnu i brzu kupnju karata za sve prijevoznike koji prometuju na autobusnim linijama na ovoj ruti. Autobusi za liniju Opatija-Rijeka voze svakodnevno, tako da možete odabrati vrijeme koje vam najbolje odgovara. 

Nudimo vam razne mogućnosti odabira karte prema vašim potrebama, kao što su:
  • Jednosmjerna karta za putovanje Opatija-Rijeka
  • Povratna karta za putovanje u oba smjera

Na određenim linijama dostupni su popusti za djecu, studente i umirovljenike što može sniziti cijenu za 30%. O odabranom prijevozniku ovisi i dostupnost dodatnih usluga poput utičnica, WiFi-a, TV-a i slično. Više o pojedinoj liniji, njenoj ruti i popustima možete saznati klikom na pregled ili ikonu informacija.

Naša stranica omogućuje vam pretraživanje dostupnih karata za željeni datum putovanja i prikazuje vam cijene svih prijevoznika koji voze na linijama Opatija-Rijeka. Na taj način možete usporediti cijene i odabrati najpovoljniju opciju.
 
Kupnja karte je jednostavna - samo odaberite datum i vrijeme putovanja, broj putnika i odrediste, te platite putem našeg sigurnog online sustava plaćanja. Nakon što završite plaćanje, karta će vam biti poslana na e-mail adresu.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili problema prilikom kupnje karata, naša služba za korisnike je uvijek na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-pošte ili telefona i naši će vam agenti pomoći riješiti sve vaše nedoumice.

Hvala vam što ste odabrali našu uslugu kupnje karata za autobusnu liniju Opatija-Rijeka.