Prikaz

Autobusni kolodvor Zagreb

NOVO - Kupujte karte i putem interneta

NOVO - Kupujte karte i putem interneta


Korisnici usluga Autobusnog kolodvora Zagreb odnedavno mogu kupiti autobusne karte i na web stranici Podružnice. Nova je usluga uvedena s ciljem osuvremenjivanja prodajnih procesa, a korisnicima omogućuje kupnju karata iz udobnosti njihova doma.

Uz mogućnost kupnje karata Maestro, MasterCard i VISA katicom, korisnik u procesu kupnje može odabrati i mjesto sjedala.

Kupljena karta preuzima se na blagajni Autobusnog kolodvora bez čekanja.


Do karte u nekoliko koraka


Sam postupak on-line kupnje karata vrlo je jednostavan. Korisnik putem aplikacije „Polasci-odlasci“ odabire željeno odredište i datum putovanja te klikom na tipku „Traži“ dobiva pregled voznih redova. Na voznom redu uz stanice i cijene pojavljuje se i opcija „Kupi“ za odredišta za koja je moguće kupiti kartu putem Interneta.

Naime, krajnji rok za kupnju karte putem internet prodaje je 2 sati prije polaska autobusa, te se opcija „Kupi“ ne pojavljuje za ranije polaske.

Nakon unosa autoriziranih osobnih podataka i odabira tipa kartice za plaćanje te potvrde kupnje, pojavljuje se ekran s podacima o transakciji koji se mogu ispisati. Korisniku na upisanu adresu elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te dokument rezervacije s kojim može preuzeti putnu kartu.

Karta se na osnovu broja transakcije može preuzeti na blagajnama Autobusnog kolodvora od 5 do 24 sata, najkasnije 30 minuta prije polaska. Odjedanput se mogu kupiti najviše četiri putne karte.

Sve informacije i pomoć pri kupnji karte putem Interneta mogu se dobiti pozivom na broj telefona 01/6008-610 i/ili slanjem upita na [email protected], u vremenu od 6 od 22 sata.