Prikaz

Autobusni kolodvor Zagreb

Kupite kartu online

Kupite kartu online

Kupnja karata na web stranici Autobusnog kolodvora


Svoju putnu kartu za linije koje polaze s Autobusnog kolodvora možete kupiti online na našoj web stranici korištenjem aplikacije na početnoj stranici. Sustav prikazuje opciju kupnje putem interneta samo za vozne redove autobusa čije vrijeme polaska nije manje od 1 sat prije kupnje, odnosno opcija „Kupi“ ne pojavljuje se za ranije polaske.

Putem opcije "Kupi" nije moguće samo rezervirati svoje mjesto u autobusu, već se na kraju procesa karta mora platiti, odnosno moraju se unijeti podaci o kupcu te o kreditnoj kartici. Plaćanje putem Interneta moguće je putem kreditnih kartica Mastercard, Visa i debitnim karticama Maestro i Visa electron.

Svaki korisnik može kupiti istodobno do 4 karte (za odrasle ili djecu) te rezervirati slobodna sjedala. Za svako mjesto potrebno je u padajućem izborniku odabrati i vrstu karte.

Nakon uspješno obavljene kupnje, na upisanu adresu elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te kupon - barkod.  Putna karta preuzima se na blagajnama Autobusnog kolodvora od 05 do 24 sata, najkasnije 30 minuta prije polaska autobusa uz predočenje kupona s barkodom.
 

Informacije i pomoć prilikom kupnje karata


Sve informacije i pomoć pri kupnji karte putem Interneta mogu se dobiti pozivom na broj telefona 01/6008-610 i/ili slanjem upita na [email protected], u vremenu od 6 do 22 sata.
 

Informacije za pozive iz Hrvatske na broj: 072 500 400 ( cijena poziva prema tarifi telekomunikacijskog operatera ).

Informacije za pozive izvan Hrvatske na broj:  +385 1 647 11 00.

Cijelokupna grupacija prijevoznika Flixbus, a temeljem zahtjeva  prijevoznika, usluga telefonskih rezervacija, kao i usmenih rezervacija voznih karata na blagajnama Podružnice nije moguća.


Zagrebački holding d.o.o.
Podružnica Autobusni kolodvor 
Avenija Marina Držića 4
OIB:85584865987


 
  • Kupnja karata na Autobusnom kolodvoru
  • Kupnja karata na temelju predračuna
Kupnja karata na Autobusnom kolodvoru
Svoju kartu možete rezervirati i kupiti i na našim blagajnama na Autobusnom kolodvoru. Radno vrijeme blagajni je svakodnevno od 05:00 do 24:00 sata. Plaćanje je moguće gotovinom, MasterCard/Maestro/Visa karticama.
Kupnja karata na temelju predračuna
Želite li kupiti karte na temelju predračuna, nazovite našu Službu za putnički promet na 01/6008-648 radnim danom od 8 do 15 sati ili pošaljite upit na [email protected]