Prikaz

Autobusni kolodvor Zagreb

Kupite kartu online

Kupite kartu online

Kupnja karata na web stranici Autobusnog kolodvora


Svoju putnu kartu za linije koje polaze s Autobusnog kolodvora možete kupiti na našoj web stranici korištenjem aplikacije na početnoj stranici. Sustav prikazuje opciju kupnje putem interneta samo za vozne redove autobusa čije vrijeme polaska nije manje od 1 sat prije kupnje, odnosno opcija „Kupi“ ne pojavljuje se za ranije polaske.

Putem opcije "Kupi" nije moguće samo rezervirati svoje mjesto u autobusu, već se na kraju procesa karta mora platiti, odnosno moraju se unijeti podaci o kupcu te o kreditnoj kartici. Plaćanje putem Interneta moguće je putem kreditnih kartica Mastercard, Visa i debitnim karticama Maestro i Visa electron.

Svaki korisnik može kupiti istodobno do 4 karte (za odrasle ili djecu) te rezervirati slobodna sjedala. Za svako mjesto potrebno je u padajućem izborniku odabrati i vrstu karte.

Nakon uspješno obavljene kupnje, na upisanu adresu elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te kupon - barkod.  Putna karta preuzima se na blagajnama Autobusnog kolodvora od 05 do 24 sata, najkasnije 30 minuta prije polaska autobusa uz predočenje kupona s barkodom.
 

Informacije i pomoć prilikom kupnje karata


Sve informacije i pomoć pri kupnji karte putem Interneta mogu se dobiti pozivom na broj telefona 01/6008-610 i/ili slanjem upita na [email protected], u vremenu od 6 do 22 sata.
 

Rezervacije karata putem telefona


Karte se mogu rezervirati putem telefona svakodnevno od 0 do 24 sata.
Cijena telefonske rezervacije karata je  1,60 € 12,00 kuna (PDV je uključen u cijenu).


Informacije i rezervacije za pozive iz Hrvatske na broj: 072 500 400 ( cijena poziva prema tarifi telekomunikacijskog operatera ).
Informacije i rezervacije za pozive izvan Hrvatske na broj:  +385 1 647 11 00.

Cijelokupna grupacija prijevoznika Flixbus, a temeljem zahtjeva  prijevoznika, usluga telefonskih rezervacija, kao i usmenih rezervacija voznih karata na blagajnama Podružnice nije moguća.


Zagrebački holding d.o.o.
Podružnica Autobusni kolodvor 
Avenija Marina Držića 4
OIB:85584865987


 
  • Kupnja karata na Autobusnom kolodvoru
  • Kupnja karata na temelju predračuna
Kupnja karata na Autobusnom kolodvoru
Svoju kartu možete rezervirati i kupiti i na našim blagajnama na Autobusnom kolodvoru. Radno vrijeme blagajni je svakodnevno od 05:00 do 24:00 sata. Plaćanje je moguće gotovinom, MasterCard/Maestro/Visa karticama.
Kupnja karata na temelju predračuna
Želite li kupiti karte na temelju predračuna, nazovite našu Službu za putnički promet na 01/6008-648 radnim danom od 8 do 15 sati ili pošaljite upit na [email protected]